In de afwerkingsfase zijn er drie grote luiken die uitgevoerd worden.

Aanleveren van schakelmateriaal

Onder schakelmateriaal verstaan we:

  • stopcontacten
  • schakelaars/druktoetsen
  • aansluitingen voor netwerk (internet), tv-distributie, luidsprekers,…

Eigenlijk alle toestelletjes die in de inwerkdozen dienen te worden geplaatst.

U kan dus volop beginnen met het monteren van stopcontacten en dergelijke. Ook hier weer helpt uw DomoVision-Coach graag waar nodig. Enkel wat uitleg, even voor doen en controleren of de volledige plaatsing mee samen met u.

Aanleveren zekeringbord en modules

Wanneer  het schakelmateriaal geplaatst wordt (of geplaatst is) kan het elektrisch bord en sturingsbord komen. Ook hier heeft u de mogelijkheid om dit zelf uit te voeren. Onder het waakzame oog van uw DomoVision-Coach of zelf conform afspraken en voorschriften. Uiteraard is de plaatsing van het elektrisch bord en sturingsbord een taak die meestal wordt overgelaten aan uw DomoVision-Coach, maar indien u wenst kan u dit ook zelf plaatsen.

Eens het bord geplaatst is en het schakelmateriaal is geïnstalleerd, dan kunnen we beginnen met testen.

Testen en programmeren

Zodra de initiële tests in orde zijn, kan u veilig aan het programmeren gaan. Heeft u graag dat we u op weg helpen? Uiteraard kan dat perfect. We kunnen deze programmatie vanzelfsprekend gedeeltelijk of geheel voor u uitvoeren voor zover u dat mocht wensen. De Domintell Software krijgt u van uw DomoVision-Coach en uw coach geeft hierover nog wat basis-uitleg.

Een basisopleiding programmeren met Domintell kan u gemakkelijk volgen bij de fabrikant of op verzoek bij DomoVision