Filosofie

De filosofie van DomoVision voor de toepassing van domotica is tweeledig. Het belangrijkste aspect hierin is de aansturing of besturing van uw woning. Een woning is bestemd om meerdere decennia te bestaan. We vinden dat dezelfde redenering moet opgaan voor het systeem dat uw woning bestuurt. Verder vullen we de basistechniek in uw woning aan met koppelbare oplossingen voor videofonie, audio, camerabewaking, alarm, IoT-devices (robotstofzuiger, intelligente koelkast, intelligente wasmachine,…). Kortom de technieken die doorgaans een korter bestaan kennen dan de rest van uw woning

Voor het eerste luik, woningbesturing, zijn we absolute voorstander van een degelijk, duurzaam, stabiel beheerssysteem. Voor de residentiƫle markt, gaat onze voorkeur uit naar het Belgische merk Domintell. Vooral door zijn bijzonder ingenieuze opbouw, zorgt het Domintell systeem voor een betrouwbare aansturing. Aangevuld met een degelijke reputatie (bestaat reeds meer dan 25 jaar en is vertegenwoordigd in meer dan 35 landen) vinden we in Domintell een betrouwbare partner.

Mocht u toch niet overtuigd zijn van het Degelijke Domintell, dan kunnen we u oplossingen aanbieden met het wereldbefaamde KNX. Voor producten van KNX zijn er wereldwijd een heleboel fabrikanten die op dezelfde standaard werken. Grondige screening door de KNX-association zorgt voor degelijke producten. DomoVision is gecertifieerd voor KNX. Dit wil zeggen dat we geregistreerde opleiding hebben gevolgd en uitgebreid ervaring hebben kunnen verwerven in diverse projecten.

Onder de noemer “Aanvullingen” hebben we oplossingen waarbij alle “smart”-toestellen kunnen communiceren met de domotica, zonder aan veiligheid te moeten inboeten. In onze rubriek “mogelijkheden” lichten we dit verder toe.